why a.k.a. kenapa ?

hye korg , aku ade sikit kemusykilan ni , so nakk mintak pandangan sikit laa ..

emm , ni aku nakk tnye 1 soalan .. kenape sesetengah blogger , bile dah dah follow sesebuah blog tu die tak nak bgi komen ? i mean mcm takde function la dia follow blog tu , sekadar follow only .. why ek ? kenape ? diorg rase entry2 in blog yg diorg follow tu tak menarik ke ? kalau tak menarik buat ape follow ? myb diorg rase blog tu membosankan ? but knape follow ? emm .. aku  tnye bcause aku rase pelik bile tgk 1 blog ni .. org yg follow blog die bkn main ramai smpai 1+++ tapi bile tgk entry2 yg die post , balik2 yg komen muke yg same jep a.k.a. peminat setia blog tu .. ade laa dalam belas2 .. habis yg selebihnyee mane ? adoi .. 

ni ade lagi 1 aku nakk tnye .. kenape sesetengah blogger yg kononnyee diva + hot sombong nakk mati ? adoi .. konon ' U FOLLOW I , I FOLLOW U BACK " ahaa .. follow laa sangat !! dusta semate mate .. adoi .. ape laa diorg ni semua .. kalau setakat kumpul follower ramai2 pun tak gune laa kalau tak reti hargai follower .. huh !! 

p/s : maaf kalau ade sesetengah blogger terasa .. farah just luahkan ape yg farah rase .. :)

❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

3 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Hmm, dulu pernah buat entri macam ini. Tapi tu laa kan. Makin difikir makin pelik jadinya. Tapi kita tak boleh nak paksa dorang komen. Tira labih suka orang komen secara ikhlas.

cikk farah said...

yup2 .. tapi macam tak gune je diorg wujud ,, hehe .. :P

Ferry said...

ok..
wanna join just go to suhat blog..
easy.

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥