jangan copycat aku boleh tak , kawan !!

hye korg .. aku tengah geram nie dengan sorg mmbe aku nie .. entah laa , nakk kate mmbe rapat takde laa sangat tapi boleh laa .. emm , aku pelik dengan dia ni .. ape yg aku buat semua nakk ikut , aku geram betol .. aku buat ni , dia ikut ! aku buat tu , dia ikut ! aku tadaa , dia tadaa ! aku tadii , dia tadii ! adoii !! tak suke laa .. hate thats !! kalau ye pun nakk ikut , jangan laa nampakkan sangat !! ni tak !! ya ALLAH !!! sudah jelas lagi nyata ! sampaikan mmbe2 lain pun perasan ! yg paling aku geram ape yg aku buat , senang2 je die nakk copy .. adoi !!! sungguh tidak baik !! grrr ~ aku bukan ape , aku tak suke laa copycat2 ni .. kau ade life kau , aku ade life aku .. aku ade ape yg aku suke , kau pun ade ape yg kau suke .. aku ade cara aku , kau ade cara kau ! so ? tak payah laa nakk ikut AKU !! JUST BE YOURSELF HUNN !! DON'T COPYCAT2 !!



lagi 1 aku tak suka perangai dia yg KERAS KEPALA ! ya ! she same like me .. but aku takde sampai nakk melibatkan family aku .. ishh !!


the note for her :
ni lagi 1, hidup jangan laa menyeksakan diri sendiri .. kau bukan menyusahkan diri kau je , but kau menyusahkan mak ayah kau , mmbe kau & org sekeliling kau .. jangan disebabkan 1 perkara yg kau buat , buat org sekeliling kau benci kau .. and please ! don't be so selfish !!

❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

1 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Macam jenis cetak rompak dalam dunia ni kan. Perangan pun orang boleh cetak rompak juga.

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥