aduhh !! penatnyee sejak akhir2 ni ..



 shout : wahh !! makkk !! tlg org makk !! rase macam nakk pengsan je nie !!!! huhu ..
adoi ! sejak akhir2 nie aku semakin kepenatan .. dengan tuisyennyee lain , dengan tugas as pengawas pusat sumbernyee lain , homeworknyee lain .. huhu .. biase laa nakk SPM tahun ni , mmg kena rajin laaa .. but sejak akhir2 nii , aku asyik tension jep .. byk gilerr bnda nakk kena buat !! huhu .. sedih lohh .. bknnyee nakk complaint ! aku as student mesti laa nakk result yg mmbgge an DIRI AKU , MAK ABAH AKU , CIKGU2 , & SEKOLAH .. tapi dengan aktiviti yg terlampau byk ni , tak byk laa tapi sikit mesti akan mengganggu study aku .. yelah cube korg pikir , homework sekolah , ditambah dengan homework tuisyen .. then aktiviti2 such as tugas as pengawas pusat sumber , tugas as pengawas sekolah , sukan sane sukan sini , kawad sane kawad sini , oit sane oit sini .. emm .. ' pehh !! takk mcm penat lakk an ' - ayat kteorg .. huhu .. knape ckgu takk boleh bgi kelonggaran sikit untuk kiteorg yg form5 ni ? emm .. but demi mnjdi student yg cemerlang , kite kena laa seimbang kan tu semua .. koko kena aktif , akademik pun kena mantop .. :)


❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

2 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Tiada alasan untuk berjaya. Kita kena fikir juga mak dengan ayah kita tidak pernah mengeluh mencari rezeki untuk membesarkan kita. Jadi kamu kena kuat sekuat mak ayah kamu. Inilah pengorbanan namanya. Selamat berusaha :)

cik loly said...

same laa nan loly .. penat !! p tape laa demi menuntut ilmu .. :)

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥