kenapa macam tu ekk ?

perempuan gedik !

aku pelik laa tengok budak2 sekarang ni  , lebih ramai perempuan mengurat lelaki daripada lelaki mengurat perempuan .. bak kate org tua2 " perigi cari timba " heyy !! perempuan sekarang ni dah macam perempuan ape ntah , dah mana ntah hilang sifat malu bile dengan lelaki .. sekarang aku tengok perempuan yg dokk tergedik2 kat lelaki , bukannyee lelaki dokk tergedik2 kat perempuan ..

adoi !! mane perginyee perempuan yg segan bile ditegur oleh lelaki ? mane perginyee perempuan yg pura2 jual mahal bile lelaki mengurat ? ish2 !! aku bukan nakk kondem kaum hawa ni , tapi korg sendiri boleh tengok .. ape yg aku cakap ni berdasarkan ape yg aku tengok kat sekeliling kite, bukan sesuka hati cakap ..

ni aku nakk cerita .. masa aku tengah jalan2 dengan mak aku nakk cari selendang ,ade laa sekumpulan dak2 perempuan tengah gedik2 ketawe kat belakang kiteorg .. then dekat2 area dak2 perempuan tu ade laa group dak lelaki .. then aku dengar laa dak2 lelaki ni suit dak2 perempuan ni .. aku ingat dak2 perempuan tu nakk mara ke ape .. korg tahu dak2 perempuan ni ckap ape ? " hye korg .. nakk kenal ke ? mehh laa join kiteorg  " OMG !! gatal gile .. pastu dokk tergelak2 .. eee !! 


dalam hati aku cakap dak2 ni tak tahu malu ke ? ish ! bukan apa , aku as kaum hawa segan jugak tengok perempuan2 sekarang sibuk dokk tergedik2 kat lelaki .. korg ingat laa sikit kite ni perempuan , mesti laa ada sifat malu .. jangan laa dokk tergedik2 .. korg ingat lelaki suka ke perempuan macam tu ? hah !! takde maknenyee .. silap hari bulan korg yg diorg tinggalkan , sebabnyee terlampau gedik ..

❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

1 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Lelaki sudah makin sikit akhir zaman ini. Masing-masing akan berebut untuk dapatkannya.

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥