CONTEST BLOG TERCUTIE !

hye dude !!
masa aku blogwalking tadi , aku ade laa terjumpa blog ni ..
and dia ade buat contest .. contestnyee CONTEST BLOG TERCUTIE !!



ish !! macam best je .. nakk masok laa .. alaa , ape salahnye kan .. :)
then aku join laa .. so thats means ni contest ke-2 laa aku join ..
nakk join contest ni mesti laa ade syarat2nyee ..

syarat2nyee ialah :
mesti follow anis punye blog! kalo x ..! x leh masuk! :P
- sudaa follow leyy .. :)
mesti ade blog.! kalo x de camne nk masuk!
- haiyak ! mesti laa ade .. :)
buat satu entry psl contest ni!
- ni , pasal contest ni laa sayang uit !! :)
nak masuk bgi link kat koment!!
- otw melalukannyee .. :)

ATTENTION !
pendaftaran bermula 27.3.2011 hingga 1.4.2011 !!
keputusan diumumkan pada 2.4.2011 !
anis perlu 50 bloggers !
tag 5 org! pastikan mereka tahu! yg ade tag die !

HOPE AKU BOLEH MENANG !! TAK MENANG PUN TAKPE .. :)

the person i tag :
~ airiz .
~ mish loly .
~ hidayah .
~ syahirah .
~ mia mika .
❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

3 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Semoga berjaya dengan contest ini :)

cik loly said...

wahh !! mcty bule menang .. coz mmg da cute pun blog ni .. :)

Dekcik said...

gud luck..blog nie mmang cute..

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥