tukar ! tukar ! tukar !


haha .. mesti korg busan kan , tiap kali msok blog aku jep layout baru , asal msok blog aku jep layout baru , asal layout baru jep msok blog aku .. haaa !! ape aku merepek ni .. haha .. aku actually tengah nakk mencantikkan blog aku ni .. so aku try laa macam2 layout .. maaf laa kalao buat kepala korg semua pening + serabot .. haha .. sebenarnyee aku nakk mencantikkan lagi blog aku . tapiiii ...... MAKIN SERABOT SIOT !!! huhu .. HELP ME !!!! HELP ME !!!! SOMEONE HELP MEEE !!!!! haha .. sengal sudaa .. takpe laa aku ikut saranan PM kite ' biar lambat asal selamat '  tapi aku tukar laa sikit ' biar lambat asal cantik ' ! hahaha .. jahanam , merosakkan pesanan sungguh aku ni .. ish ! ish ! ish ! HAHA .. aku try sane sini punyee layout , nie laa buat mse skrg aku rase cntik .. huu ~ kalau korg ade cdangan or kongsi info cara nakk mncantikkan lgi blog aku nie , just leave a cument ok .. ;) tenkiu ..





❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

5 orang budak chubby:

incik airiz said...

amboi !! da cntek da blog skg .. hehe .. pandai farah pilih .. hehe ..

Miss Tira said...

dah okey laa ni. cuma nama yang berpusing2 pada arrow tu je yang ramai blogger komplen. menyusahkan orang ramai nak membaca katanya. Hahaha.

cikk farah said...

airiz : terimas airiz .. maaf laa farah tuka layout yg airiz buat an tu ..
bkn ta suke , p cm ta sesuai .. sori tao ..

cikk farah said...

kak tira : tengs kak tira .. hehe ,, 6pk crowded ta blog farah ? uhh yg tu ea ? tape2 t farah delete .. tengs ats cdangan + nasihat .. :)

cik loly said...

sweetnyeee !!!! cntek sgt blog farah skg .. jeles ni .. hehe .. :P

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥