sahabatku syg !

best and ever frend i have !!
heyy !! haha .. cun tak geng minah happening kat ats ni ? haha .. nie semua mmbe2 aku .. alaa bkn ramai pun 3org jep ni .. hehe .. pix nie ditangkap semase kiteorg tgh tggu VIP dtg .. huhu .. penat seyy tggu , tggu punye tggu punya tggu takk muncul2 , last2 kiteorg takk tahu nakk buat ape kiteorg main laa snap2 gambar .. alaa , buat kenangan katekan !! hehe .. mule2 kiteorg amek pix macam biasa .. mule2 aku laa yg start then dgan syahirah then hidayah , last skli mallisa pun join .. haha .. dah laa mase tu kat kantin sekolah , ckgu2 jeling2 je kiteorg .. haha .. alaa , ckgu msti paham punye laa .. budak perempuan laa katekan ! haha .. mmbe dgn dieorg best laa .. dieorg nie takde laa crazy sgt , tapi .... boleh laa !! haha .. ops !! maaf korg .. hee ~ korg nakk kenal dieorg takk ? yelah2 ! meh aku kenal kan sorg2 ....

yg pakai baju warna hijau tu name die HIDAYAH ! die nieslamber orgnyee .. kalau ckap , adoi... main lepas kdg2 .. haha .. die dah berpunyee kot .. haha .. secret !! baik orgnyee .. sempoi !! kalau korg nakk tahu die ni selalu tlg mak die kat kedai .. jual burger !! burger die buat sedap laa SIOT !! haha .. hidayah ...... nakk burger 1 !!!!! haaaahaha ..
oke beralih yg ke seterusnyee lakk ..
yg pkai bju putih tu nme die MALLISA .. die ok laa .. funny !! but kdg2 aku takk berape minat dgn sikap die yg cepat putus ase tu .. huhu ..  terlampau sgt .. but skrg dah ok laa .. hehe .. die pandai ckp bahase cine tao !! same nan aku laaa .. dah name pun mase sekolah rendah same sekolah !! hehe .. but die mmg crazy & happening ..
yg  selanjutnyee ..
minah yg pkai bju pink merah !! name die SYAHIRAH .. die nie pemalu sikit orgnyee .. pndai gile melukis !! mak jeles nyah !! haha .. die mmg baik dgn aku .. hehe .. aku selalu kacau die , tapi die takk kesah pun .. aku buat salah dgn die pun die takk kesah .. hehe .. ni yg best ni !! :P
korg nakk tahu ape lagi ? yg pkai bju purple tu sape ? tuu aku laaa .. FARAH .. haha ..



❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

4 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Tribute untuk kawan lagi.. Hehe, baiknya ^^

cikk farah said...

hehe .. :) suke laa post2 psl mmbe .. they are the best .. hehe ..

cik loly said...

setia kwn tol farah ni .. :) pix kowg lawa laa .. hehe .. :)

cikk farah said...

hehe .. tengs .. :)

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥