sakit ! sakit ! sakit !

hye u olz !

emm ,nampak tak tajuk entry tu ? hehe ..
mesti laa nampk ekk .. hee ~

hey ! tahon ni tahon yang paling banyak dugaan ..
sepanjang aku hidup dah 17tahon ni ,
tahon ni laa tahon yang paling banyak aku jatoh sakit ..
korang tengok laa sendiri carta penyakit aku .. :)



~ demam !

1 : HAA ~ penyakit ni mesti akan ade tiap2 tahon .. kire penyakit wajib laa .. haha .. but yang peliknyee , tiap2 tahon hari aku kene demam ni mesti same .. SEMINGGU ! wajib ! mesti laa .. aku sendiri pun pelik .. haha .. then tahon ni lagi terok sampai masuk hospital .. huhu .. :(
2 : ni demam cause kene hujan .. emm , memang selalu kene gak a .. but selalunyee cepat baik .. :)



~ batok2 ..

1 : wajib kene tiap2 tahon ..pas batok2 then demam .. biasenyee batok ni kene sekejap je .. but tahon ni 2minggu 1 ohh 1 sangat sekse .. huhu .. :(
2 : batok2 biase jep cause saket tekak .. sampai hilang suare .. hee ~



~ gastrik ..

HAHA ~ ni penyakit wajib gakk .. memang tiap2 bulan pade tiap2 tahon mesti kene .. hehe .. sebabnyee makan tak ikut waktu .. lagi laa tahon ni ! adoii !! selalu sangat kene .. ni sebab aku terlampau bzy , sampai waktu makan pun tak tentu .. sampai kene marah dengan mak + abah + BFF + kawan + cikgu .. emm .. :(



~ sakit perut ..

ni kadang2 jep lao time2 makan terlampau banyak makanan pedas .. hee ~


emm .. entah laa .. myb lepas ni aku kene selalu take care myself .. yelaa .. tak kan nak sakit tiap2 tahon .. huhu .. :(
❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

7 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Berdoa pada Allah agar diberi kesihatan yang baik. Dalam pada yang sama jaga makan tu ye.

syahirah .. said...

banyak nye sakit yg awk dapat!!...so awk kenelah jage kesihatan dengan lebih TERPERINCI lagi tau!!.....orang mcm kt lak jarang gilerlah dapat penyakit....boring pulak biler x dapat sakit....sebab x dapat nak rehat dan tidur....

cik loly said...

amboi ! byk btol penyakit dea .. huhu ~ cian tat farah .. tape laa dugaan laa syg .. :) wish farah sntiase sehad oke .. :)

Syafiee said...

Ololo. Kesiannya dia. Jaga kesihatan tu. Jangan main panas2 tau. Ehe.

cikk farah said...

kak tira : ye , farah akan sentiase berdoa supaya diberikan kesihatan yg baik cause thon ni nak spm an .. :)

cikk farah said...

syahirah : mmg byk pun .. awk sendiri tngok , brape byk hari kite tak g skola .. huhu .. byk gile pelajaran yg ttnggal .. but nsib baik awk ade .. tengs sygs .. :) <3

cikk farah said...

cikk loly : tengs sygs .. :)

syafiee : haha .. ta main pnas pun .. kene ujan selalu ade a .. :P

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥