legaa !!

hye peeps !




uhh !! finaly , habis gakk exam .. yaw !! haa ,aku da lame tak update blog cause busy study for exam .. haha .. rajin akk aku ? :P hee .. alaa , biase laa .. exam ann ? ofcause laa kene bce buku .. kalau tak ? emm , jangan ingat laa kao boleh jawab .. haa ..

by the way , aku legaaaaa sangat exam da habis ! haha .. takde laa , lega laa cause tak sanggup aku nakk menatap kertas bio .. oh mak oii !! susah gile boleh tak !! tension eden .. huhu .. but ok laa .. :)

ish ! aku ni .. baru ujian 2 daa legaa .. tak ingat tu SPM lum lagi .. waaa ~ takotnyee .. pehh !! bile ingat tahon ni aku nakk SPM , takot gile siakk .. rase macam aku ni baru jekk form4 .. haha .. aku , tak rase sekarang da bulan4 .. yelaa .. tup tap ! tup tap ! daa bulan april .. lepas ni , tup tap ! tup tap ! daa SPM !! haaaaaa ~ aku takot laa ..

subjek yg aku ambil :
❤ BAHASA MELAYU ..
❤ ENGLISH ..
❤ SEJARAH ..
❤ PENDIDIKAN ISLAM ..
❤ MATHEMATIC ..
❤ BIOLOGY ..
❤ CHEMISTRY ..
❤ PHYSIC ..
❤ ADDITIONAL MATHEMATIC ..
❤ ENGLISH , SAINS & TECHNOLOGY ..

tuuu diaaa aihh !!! banyak gilaa aih ! mata dokk kelap kelip ! kelap kelip nih !! ehh !! asal laa aku cakap loghat kedah .. hee .. :P emm , agak2 laa aku boleh skor ke tak ekk ? emm .. mintak2 laa boleh .. amin ~


p/s : aku nakk tahu siapa yg pernah ambil bio + chemist + physic + add math lam SPM ? boleh ajar aku ta ? huhu .. aku lemah gile lam subjek ni .. exspecially add math + chemist .. :(

❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

2 orang budak chubby:

Miss Tira said...

Akak nak cerita berkenaan keazaman Bro Ery. Beliau tak suka matematik. 7 tahun berkerja then sambung study. Dalam masa 6 bulan sahaja dia telah mempelajari Add Math dan dapat A dalam subject tu. Kalau orang lain boleh buat akak yakin kamu pun mampu lakukan. Tanamkan azam dan berusaha. Berdoa kepada Allah s.w.t. Yang lain tawakal. Akak doakan yang terbaik untuk kamu :)

cikk farah said...

tengs kak tira .. ye !! farah akan berusaha .. ! caiyok2 !! :)

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥