nervous i , u all ni !!



hye peeps !!

fuhh !! daa lame rasenye aku tak update blog .. haha ..
yelaa , dokk tuisyen sane sini ,
homework bertingkat2 setinggi menara KLCC ,
kepenatan yg melampau .. haha ..
walaupun aku ta sempat update blog ,
but aku ade laa berblogwalking sikit2 ..
dokk skodeng blog2 jiran tetangga ,
jiran sedinding , jiran senasib [ ade ke ? ] .. haha ..
btw aku sempat memblogwalking jap ..
hari ni laa baru aku sempat membukak peti harta karun ni ..
ishh2 !! byk tol khazanah tertinggal dalam peti ni !!
segale habok2 + tahi cicak + tahi lipas , tahi burung
semua ade laa dalam peti ni .. haaa .. :P

adoi ,merepek meraban tol aku ni ..
uke3 ! aku update post hari ni bukan nakk merepek mereban ..
ehh3 !! salah .. merepek meraban .. haa .. bru betol ..
actually , hari ni aku nakk cerita pasal hal aku kat sekolah semalam ..

uke , for ur information ...
minggu ni sekolah aku tengah mengadakan
' MINGGU SCIENCE & MATHEMATIC ' ..
so as a students yg baek lagi bermutu tinggi ,
aku pun masok laa competition yg di anjurkan
sempena minggu tu .. nnti takk join cikgu merajok lakk .. ngee ~
then setelah melihat contest2nye , aku just join
presentation chemistry jep .. :P

uke , syarat2 nakk masok competition tu :


- setiap group mesti ade empat ~ lima ahli .. group aku ade 4org jep .



- mesti ade sikap teamwork . teamwork dalam group aku ? boleh laa ..




- must have originality & no copy n paste .. means korg kena buat ayat untuk presentation tu by ur own word , tak bole copy & paste .. but teamwork aku ? copy & paste yg experiment jep . haha ..



- haaa !! mase presentation kene same2 .. but group aku ? aku present sorg2 .. ayoyo !! nervous gile laa .. huhu .. :(

************************************************************************************

mase presentation pun tiba dengan selamat !! haha ..
peserta2 tunggu laa cikgu kat lab chemist ..
aku tengok dakk2 lain ok jep , relax jep ..
aku ? haha .. muke dah macam ayam berak kapor
[ tak pernah tengok pun ]
TAKOT & NERVOUS GILERR SIOT !! huhu ..
tengukk dakk2 lain takk buat ape2 pun ,
sampai kat aku jep , asyik dokk minom air jep .. haha .
uke , bile tengok giliran peserta group aku ,
group no5 buat presentation . makkk !! takutnyee ..
tangan aku daa seram sejuk jep .. haha ..

uke group 1 ....
next ! group2 .....
next ! group3 ......
next ! group4 ...

waaaa !!! takotnyee , jap g group aku ..

akhirnye ...
next !! group5 .....

adoi !! minom air dlu ..
hilangkan nervous .. fuhh !! uke done ..
jom !! gambate !! :)

haaa !! aku ckap korg , memang nervous giler ..
aku asyik dokk tengok skrin depan jep ..
mulut bergerak dokk explain itu ini ,
but badan tegakkk ! macam kayu siakk !! haha ..
tibe2 aku jerit : CEPATT LAA HABISSS !!
but dalam hati jep laa .. hee ~ :P
uke .. thank you .. yes !! habis gakk ..
fuhh !! penat2 .. :(

seriously , aku memang nervous giler !!
but alhamdulillah semua berjalan dengan lancar ..
cikgu pun puji , kire hebat laa tu .. haha .. [ perasan ! ]

uke laa , tangan aku pun dah penat menaip .. maaf laa , post kali ni agakk panjang .. sifat merepek meraban terkeluar banyak lakk .. haha .. uke .. daa ~ :p


- aku budakk sekolah !! haha ..

❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

6 orang budak chubby:

Gadis Ungu said...

like ur post

Miss Tira said...

Hehehe, tunggulah masuk IPTA/IPTS tiap-tiap sem kena buat benda ni. Silap-silap tiap-tiap 2 minggu kena buat ni.

cikk farah said...

gadis ungu : hehe . terimas ~ :)

cikk farah said...

miss tira : alaa , kak tira ni takutkan farah lak .. :P but , farah setuju ape yg akak ckp .. thats why laa farah praktis dari skrg .. :)

CIK AYU ARIFFIN said...

panjangnya entri dia
farah..akak dah tag farah ni tau http://ayuariffin.blogspot.com/2011/04/contest-natural-beauty-ababg-stalker.html

cikk farah said...

cik ayu : hehe .. saje nakk story mory ..
uhh .. uke , nnti farah join .. btw tengs tag kakak comel .. :)

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥