CONTEST NATURAL BEAUTY !

aku telah ditag oleh cik ayu ariffin kite untuk menjoin 1contest yg berbunyi
CONTEST NATURAL BEAUTY , anjuran Abang Stalker kite .. :)




ATTENTION !!
tujuan contest ini bkn untuk mencari siape yg plg cantik . but untuk memuji keindahan ciptaanNya . supaya kita tak berasa malu dgn kecantikan semulajadi yg telah dikurniakn .So jgn la pikir " aku tak cun/kacak aku tak bole join " . Salah ye korg2 sekalian . so korg kene laa belajar untuk menghargai dri sdri.:)


as usual , nak join contest mesti ade syarat .. so ,
syarat2 yg telah ditetapkan ialah :
>-- Wajib la meng'Follow belog kapcai abg stalker ni atas dasar kesusilaan .
: saya telah mengfollow belog abg .. :)

>-- Harus la mempertandingkan SATU gambar ,
[ Perempuan = MUKA TANPA SEBARANG MEKAP ]
[ Lelaki = MUKA SUCI DAN JELAS ]
: ade ke tak ekk .. bagi aaya check jap ea abg stalker ... emm , uke DONE ! :)

>-- Tanpa Aksesori seperti Spec,RayBan,Sunglass,Lens atau adik beradik dgn nya la)
: nasib baek aku tak suke memakai aksesori yg abg stalker sebut .. uke , kire DONE laa ea .. :)

>-- hanya gambar " SEORG DIRI " je DITERIMA .. gambar beramai2 dgn kawan ke apa ke DISQUALIFIED !
: yela2 .. aku letak gamba aku seorg diri .. :P

>-- buat entry tajuk "Contest Natural Beauty" , tak payah bebel pnjg2 uke . pastu tepek banner kat atas tu kat entry & sidebar korg.
: entrynyee memang tak pjg pun .. hee .. perletakkan banner sedang loading .. :)

>-- Tag 2 org kawan . make sure diorg tahu uke .
: tengah memikir .. emm , dapat !! kire DONE laa .. :)

>-- tinggalkn link korg dlm ruang komen abg stalker .
: baek bos !! :)


Expired Date: 1 Mei 2011 - (11.59pm)

so aku mempertaruhkan gambar ni ..
^
^
^
^
^
^
^
^




TAGGED FRIEND :
mia
loly


❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

4 orang budak chubby:

Abang Stalker said...

thanks dik join abg.. :) gud luck ye ;)btw,nice blog.

Miss Tira said...

Pipi kamu tembam. Hahaha :D

cikk farah said...

abg stalker : tengs .. :)

miss tira : aiyak !! saya memang tembam loe .. :P

Blogberry Emry said...

Salam ziarah dariBlogberry Emry™ Indonesia

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥