Miss My Friend !! ♥

Hella people !! :face75: haa ~ dah lama tak update blog :o:.. since habis SPM sampai lah semalam .. busy lah sayang , sorry .. :face60: but hari ni i update ea .. hehe ~ ok laa , nak cerita apa aku buat lepas habis jee SPM .. ok , habis jee SPM , aku terus tolong mak aku dekat kedai .. wait ! wait ! bukan kedai bahulu oke , but kedai roti and kek .. :face49: aku diberi kepercayaan oleh mak aku untuk menjaa kedai tu dengan cousin aku .. :face24: sumpahh best gile ! but penat laa .. sampai tak cukup tido . :face63:

oke , bile dah kerja ni tibe2 rasa rindu pula masa kat sekolah dulu .. yelaa , kalau time pagi2 tu belajar dalam kelas dengan membe .. kalau cikgu tak ade ,pergi merayap or bergurau senda dengan membe.. tak pun bergosip2 , bergelak ketawe tak pun dok membuat bising .. tapi sekarang dah tak boleh dah ..emm , rindunyaa .. :face22: memang betul laa kata mak aku , bila sekolah tak sabar nak habis sekolah , tapi bila dah habis sekolah rindu nak pergi sekolah balik .. huhu .. :face32:teringat pula bila time2 pukul9.50 .. time tu laa , aku kumpul dengan membe2 nak pergi kantin untuk mengisi kekosongan perut .. haaa ~ otw nak pergi kantin mesti ade jee gosip yang keluar .. aduhh ! rindu gilaa .. :face41:

bila duduk sorang2 then buka fb , belek2 album , belek2 photo yang ditag , stalker fb membe2 . teringat pula saat2 akhir kitaorang spend time together .. masa majlis graduasi , masa trip pergi melaka , masa jamuan akhir tahun , masa jamuan girl2 , and lastly masa SPM .. rindunyaa kat kawan2 semua .. :face21: ,rindu nak gelak ketawa , rindu nak bergosip , rindu nak makan sama2 , rindu nak bergaduh , *hehe . rindu nak belajar sama2 , rindu nak bertikam lidah pasal sesuatu perkara , rindu rindu rindu semuanyaa ... :face16:haaa ~ sunyi jee sekarang ni .. but aku harap friendship kita ni tak kan terputus oke .. walaupun kite pernah berselisihan paham , but hope kita still boleh together .. :face64: KORANGGGGGG !!! ingat tak masa ni ?

#kursus ICT..

#majlis graduasi..

#last paper of SPM ..

#lastday SPM..

#jamuan girl2 ..

#loveyou all..:face9:


sayang2 ku sekalian , hope friendship kite kekal sampai ke tua ea .. kalau sesiapa kahwin dulu , jemput2 laa ea ... hehe .. kalau nak meet contact2 laa eaa .. rindu sey kat korang .. korang jangan lupakan aku tau .. korang laa friend yang paling best in the world ..:face9:

NOTA KAKI :
most important person in your life is FAMILY , but most needed person in your life is FRIEND .. ILOVEYOU FRIEND !! ♥♥


❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

2 orang budak chubby:

syahirah .. said...

rindunyer!!!...kenangan dulu2 ms ngan kauorg semua......bile fikirkan balik...kt x nak lah berhenti sekolah...sbb x dpt bergurau senda,bergosip-gosip and ketawe2 lg ngan kauorg.....uhuu~uhuu~....kt miss kat farah and kwn2 yg lain.....

Nina Eina Slumber said...

miss you too dear~~!!
miss you too much!!! ♥♥♥

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥