aduhh !!

huhu .. kowg2 !! aku nakk ngadu ni .. huhu .. aku tengah ade problem dengan 2 EKOR MAMAT ni .. emm .. entah ekk macam mane nakk cite .. actually aku pun takk tahu ape prolem dieorg ni .. huhu .. kalau korg tahu problemnyee korg mesti korg nakk tergelakk smpai terburai isi perut .. haha .. ade laa 2 EKOR MAMAT ni , ade ke patot dieorg gadoh pasal aku ? actually bukan gadoh laa , but saling balas2 wall kat fb !! aduhh !! yg takk syokknyee tu , NAMA AKU TERBABIT SIOT !! huhu .. yg takk syokknyee lagi .. ORG BACE LAA SIOT !! malu seyy .. huhu .. sengal tul dieorg ni , nakk buat isu pun jangan laa smpai babit kan nama aku .. tahu laa nama aku sedap .. haha .. emm .. macam mane laa nakk settle kan problem 2 EKOR MAMAT NI  supaya dieorg takk gadohh disebabkan aku ? give me some idea plsss !!



❤ anda suke post nie ? tekan aje button LIKE ❤

4 orang budak chubby:

Miss Tira said...

The best way is diamkan dan tengok je ragam sesekor tu. Bukan mudah nak tgk ada lelaki betelingkah pasal kita ni. Hehehe, dan dan dan.. Automatik rejectkan kedua-duanya walaupun mereka berdua hensem mcm Justin Timberlake sekalipun. Kerana mencari lelaki hensem itu mudah tapi mencari lelaki berfikiran matang itu susah.

Gadis Ungu said...

sabar jelah farah..

cikk farah said...

kak tira : haha .. mcm justinea ? emm , tade langsong .. haha .. yup2 ! btol ckap kak tira .. memang susag nakk cari berfikiran matang ..

fathira : aiyakk !! sudaa sabar laa ni ..

incik airiz said...

cehh !! kiteorg gadoh sbb nakk awk !! tahu takkk !!!!!!

Post a Comment

sila tinggalkan pesanan anda . ♥♥♥